Editie 2018 was een hele mooie

Het was de hele week twijfelachtig hoe de paden er uit zouden zien na een aantal pittige buien. Zaterdag werd het duidelijk dat vrijwel al het water in de grond zou verdwijnen of verdampen. Slechts één strook was onbegaanbaar, of het zou met de waterfiets moeten zijn, dus die werd geschrapt.

Verder was alles perfect berijdbaar, ook met wegbandjes, zo werd ons ook door enthousiaste deelnemers verteld. Bij terugkomst in Mill zagen we vooral bezwete gezichten met soms wat stof. Maar wel allemaal met een lach op het gezicht!

Wat veel voldoening geeft voor alle uren die er door een groep vrijwilligers van Wielerclub Mill ingestoken is, zijn de vele complimenten die we in ontvangst mochten nemen over de route, bepijling, pauzeplaatsen en organisatie. Ook de tips die we nog meekregen zijn zeer welkom en nemen we mee om het volgend jaar nog beter te maken.

Allen bedankt, deelnemers en vrijwilligers, voor de mooie fietsdag die we er samen van hebben gemaakt.

Fotoalbum

Brabantse Strade Bianche 2018