Voorpret

Vandaag zijn we nog maar eens op verkenning geweest met een groepje van 9 liefhebbers van Wielerclub Mill. De rest van de club ging het wekelijkse rondje op de weg maken, wij genoten van de mix van zandwegen, gravelwegen en asfaltwegen tussen de boerderijen door. Op dit moment is het overal zo droog dat het lekker stuift. Op sommige punten snijden de wegbandjes wat dieper weg in de ondergrond. Toch is het nog steeds prima te doen. Zes van ons reden op wegbanden (23 en 25mm), 3 met crossbandjes en één had de mtb van stal gehaald. Met die laatste ben je een paar honderd meter in het voordeel, verder is het echt wel wat zwaarder trappen. Persoonlijk denk ik dat 25 of 28 mm het lekkerste rijdt, maar met de 23-ers van vandaag was het ook prima te doen.
De temperatuur liep snel op door de fel brandende zon en met een stevig briesje erbij was het genieten van begin tot eind. Wij kijken er naar uit om dit over twee weken met velen te delen!
Hieronder enkele foto’s en filmpjes van ons avontuur van vandaag.

 

 

Wil je nog meer foto’s en filmpjes zien ga dan naar het Flickr album