Ook in 2017

Evenals in 2015 en 2016 wordt door Wielerclub Mill de Brabantse Strade Bianche georganiseerd, dit jaar wordt de tocht gehouden op zondag 11 juni 2017. Deze tocht is geschikt voor zowel de racefiets, MTB en de cyclocrossfiets, en zeer zeker geschikt voor retrofietsen. De deelnemers in de afgelopen jaren waren in ieder geval zeer enthousiast over dit nieuwe initiatief in Nederland.

Er kan gekozen worden uit diverse afstanden nl.  55 – 80 – 120 km. Het goed gepijlde parcours leidt u net als de Strade Bianche in Toscane over verharde mooie, rustige wegen en gedeeltelijk over veldpaden in het mooie Brabantse land. De lengte van de niet verharde stroken worden aangegeven met een aflopende nummering, iets waar veel waardering voor was bij de deelnemers. De tocht is het perfecte voorproefje voor als u een keer wilt deelnemen aan de échte Strade Bianche, die elk jaar verreden wordt. Maar ook als dit niet het geval is kunt u zeker genieten van een bijzondere beleving: laat deze kans op een unieke ervaring u niet ontgaan.

Volg hier en op onze facebookpagina “Brabantse Strade Bianche” de laatste ontwikkelingen voor deze bijzondere tocht en wij begroeten u graag op 11 juni.

Inschrijven kan ter plaatse op de dag zelf van 08.00-10.00u bij Café Het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill, inschrijfkosten € 4,50 (NTFU-leden € 3,50)